DzetSet

Vijesti iz svijeta poznatih

Mlada umrla usred vjenčanja, pa mladoženja odmah oženio njezinu mlađu sestru

Nakon što je mlada preminula tijekom vjenčanja, mladoženja se oženio s njezinom mlađom sestrom. Iako ovo zvuči kao nevjerojatan slijed događaja, dogodio se u Indiji, prenosi Fenix-magazine.

Mladenka imena Srabhi preminula je od zastoja srca tijekom ceremonije vjenčanje, a liječnik je mogao samo utvrditi njezinu smrt. Umjesto da otkažu ceremoniju razmjene vijenaca jer je mlada umrla, obitelji mladenaca dosjetile su se krajnje neobičnog rješanja. Mladoženja Manoj K. je uz dopuštenje roditelja nastavio vjenčanje i oženio Surabhininu mlađu sestru.

– Nismo znali što učiniti u toj situaciji – rekao je Surabhin brat za lokalne medije.  Surabhino tijelo su odnijeli u drugu prostoriju, a potom se mladoženja oženio sa sestrom svoje pokojne mladenke. Ujak dviju sestara istaknuo je kako je riječ o teškoj odluci, jer je jedna kćer bila mrtva i u drugoj prostoriji dok se u drugoj održavalo vjenčanje. Nazvao je to ‘velikom tugom’.  Doktori oduševljeni: Jednostavan način da ublažite bol u zglobovima i kostima.

Nije poznato što o svemu misli sestra koju su oženili za sestrinog mladoženju. Vjenčanje se dogodilo u indijskoj saveznoj državi Uttar Pradesh.
IZVOR:VEČERNJI.HR

Facebook Comments

Pročitajte i  Tata i mama je videli u porniću, pa je se odrekli, a onda je ona riješila da im se OSVETI! (FOTO)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.