DzetSet

Vijesti iz svijeta poznatih

SABRINA(29)”USREĆI ME BUDI MOJA ISKRENA LJUBAV JAVI SE”

SABRINA(29)”USREĆI ME BUDI MOJA ISKRENA LJUBAV JAVI SE”

Imam duboku dušu i pokušavam ugrijati svoju obitelj i prijatelje na suncu svoje dobrote. Vodim zdrav i aktivan način života i ne mogu zamisliti svoj život sam, i zato vjerujem u Sudbinu, i da je prava ljubav Božja vještina koju ću cijeniti kao najveće blago u svom životu, jer imam romantične i nevine prirode.

fotografija, glazba, sviranje klavira, crtanje i volontiranje.

Vodi me želja, interes da se razvijam, da osjetim nove boje. Da budem bolji nego jučer. Moto je pomozite sebi. Kvaliteta u hrani, volim morsku hranu, kombiniram hranu i odjeću i stil s ukusom.

Vježbanje, kengo jump, plastic dance volim tjesteninu, plodove mora, plemenite sireve, avokado, bijelo meso, mliječne proizvode, smoothije, jagode, trešnje, Pamelu. Kvalitetni slatkiši, panna cotta.

Potreban mi je muškarac, riskantan, snažan, ljubazan i strastven, muškarac sa željom da otkrije sretni svijet, da doživi ljubav u svim njezinim dimenzijama i da mi bude nadopuna u svakoj sekundi mog lijepog života. Ti si? molim te, ne pusti me da lutam, sama.

Čovječe moj, jedan val, razumijevanje života, vrijednosti, briga. Sanjam da sam Mlada, zdrava, lijepa, sretna, živim uz more, u izobilju, sa mužem koji me voli, brine i usrećuje. ”

 

 

Facebook Comments

Pročitajte i  VERA(36)"ŽELIM DRUŽENJE I PRIJATELJSKI RAZGOVOR DODAJTE ME"

One thought on “SABRINA(29)”USREĆI ME BUDI MOJA ISKRENA LJUBAV JAVI SE”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *