DzetSet

Vijesti iz svijeta poznatih

“DOBILA JE 1.000 € ZA USLUGU, MUŠKARCI VOLE RIBE”: Aca Lukas priznao sve o AFERI sa starletom! Neće više da ćuti

“DOBILA JE 1.000 € ZA USLUGU, MUŠKARCI VOLE RIBE”: Aca Lukas priznao sve o AFERI sa starletom! Neće više da ćuti

Aca Lukas prokomentarisao je starlete i učesnice rijalitija sa kojima su ga spajali.

Aca Lukas otkrio je detalje privatnog života, pa priznao da su mu trenutno deca najveća okupacija, a zatim izneo detalje o starletama i rijaliti učesnicama sa kojim su ga povezivali.

Ne povezuju mene sa ženama, već se neke pojedine žene povezuju sa mnom, ničim izazvane. Slušao sam sve to, neću da pominjem imena, ali bilo je situacija u poslednje vreme. Evo, baš je neka mala pričala, rekli su mi: ‘Pali kanal, vrati, neka mala priča’ navodno kako je bila sa mnom, ludovala sa mnom po Crnoj Gori… Sad ja slušam i treba da se pravdam”, ispričao je Lukas, misleći na Marijanu Zonjić, aktuelnu učesnicu Zadruge 5 koja je tvrdila da su se viđali kod njega i da je hteo grupnjak

.”Nedavno je još jedna pričala, neću da je imenujem, da je bila sa mnom, ali sad mogu ovako javno da kažem da je dobila pare za to od ljudi koji su hteli da se obračunaju sa mnom na takav način, pa je dobila nekih sitnih 500 do 1.000 evra”, rekao je pevač, pa otkrio o kome se radi:

Maca, kako se beše zvaše… Diskrecija. To je već davno rečeno da od toga nema ništa, prošla pored mene jednom kao fan, stala da se slika. Sad sam ja kao neki Don Žuan… Daleko od toga! Da li mislite da sa takvim primercima za nekog može da se kaže da je Don Žuan? Muškarci vole da budu šmekeri, da imaju što više riba, ali kakve su ovo žene? Svi mi volimo da nas vole žene, ali pitanje je čime se hvalimo”.

Aca se dotakao i svog privatnog života, pa otkrio da li je trenutno zaljubljen.

Pročitajte i  NIKAD VIĐENA FOTKA ZORANA ŠIJANA: Mirko podelio uspomenu sa ocem, Goca odmah reagovala! (FOTO)

Nisam zaljubljen trenutno, ali sam najzauzetiji kao nikad u životu. Imam obaveze koje me trenutno ispunjavaju, idem sad da vozim dete na jahanje. Nemam priliku da tako nešto doživim, preokupiram sam drugim stvarima, stalno sam u kontatku sa decom, stalno se viđamo, tu je i unuka, ne znam šta bih ja tu dodao”, zaključuje Lukas u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

aca lukas IZVOR: HYPE TV SCREENSHOT

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *