DzetSet

Vijesti iz svijeta poznatih

MISTERIOZNI TELOHRANITELJ DŽOA BAJDENA: Devojke poludele za agentom, a do njegovog broja telefona NE MOGU (FOTO, VIDEO)

MISTERIOZNI TELOHRANITELJ DŽOA BAJDENA: Devojke poludele za agentom, a do njegovog broja telefona NE MOGU (FOTO, VIDEO)

Mladić je privukao pažnju ogromnog broja žena širom sveta, a uprabo one ga porede sa popularnim glumcem.

Žene širom sveta se pitaju ko je misteriozni mladić za koga je potvrđeno da je agent i čovek iz obezbeđenja predsednika SAD Džoa Bajdena. Njegovo ime nije otkriveno, kako nalažu propisi, ali se on sam otkrio kada se pojavio na ulici Masačusetsa.

Mladić je privukao pažnju ogromnog broja žena širom sveta, a upravo ga one porede sa Tomom Kruzom iz perioda kada je glumio u Top Ganu.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak zgodnog momka tamne kose sa ulica Masačusetsa, a komentari i šerovi samo pljušte.

Tajni agent iz Bajdenovog obezbeđenja je uhvaćen kako slobodno ulicama tokom praznovanja Dana zahvalnosti. On je samo jedan u grupi onih koji proveravaju da li je sve bezbedno za prolaz predsednika SAD. Iako su u prvi mah građani izašli da pozdrave Bajdena, mnogo veću pažnju je ubrzo privukao njegov telohranitelj.

“Zaboravite na predsednika, ovaj momak iz Tajne službe izgleda baš dobro”, stoji u opisu videa koji je za kratko vreme prikupio tri miliona pregleda na mrežama.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%

00:10Zaboravljeni predsednikIZVOR: TIKTOK/LIFE_WITH_MATT

Komentari se samo nižu i to uglavnom pripadnica lepšeg pola. Na sve načine dame pokušavaju da saznaju ko je to, a mmonge odgovaraju – Ko god da si, oženi me.

Sve u svemu, žene se slažu u tome da ovaj mladić mnogo dobro izgleda i da pored njega niko ne bi ni pogledao Džoa Bajdena.

Pročitajte i  PAŽNJA! NAJVEĆA PREVARA U SRBIJI - UMEŠALI DJOKOVIĆA I RTS: Od ljudi izvuku minimum 200 EVRA, a obećaju MILIONE

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *