DzetSet

Vijesti iz svijeta poznatih

SABINA(37)”ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE”

LIK

Dugo sam živila u SAD-u gdje sam se bavila medicinom, pa nastavio u Francuskoj, Parizu.. Često letim u SAD, jer tamo živim rođak.. Ljudi kažu da imam anđeoski karakter. Ja sam nježna djevojka koja voli nježnost i privrženost. Volim davati ugodne emocije drugim ljudima, to me čini još sretnijim. Međutim… Za održavanje anđeoskog karaktera potrebno je đavolsko strpljenje… Dakle, još jedna osobina mog karaktera je čelično strpljenje!

Imam mnogo hobija. Jedan od glavnih je križno šivanje. Ovo radim od svoje 4 godine. Želila bih vam pokazati svoj rad. To su ogromne slike, od kojih svaka traje godinu dana ili više. Također volim programiranje i kodiranje, ali nemam puno vremena za to nego što bih želio. Jako volim konje i ponekad odem u ergelu. Učim preskakati prepreke na konju. Zaista uživam čitati knjige navečer. Drugi hobi je kozmetologija i prehrana. Volim i ruže i sama ih uzgajam.

 

NJEZIN TIP MUŠKARCA

sanjati da ću pronaći sreću koju ću pronaći u zagrljaju svog partnera. Moj san je da za svog partnera postanem najzanimljivija, inteligentna, pažljiva, privlačna, njegovana, brižnija žena. Činim sve da postanem savršena žena za muškarca koji će me, nadam se, naći ovdje.

 

UKOLIKO ME ZELITE UPOZNATI OSTAVITE MI VAS EKONTAKT PODATKE U KOMENTARIMA NA SAJTU

 

Facebook Comments

Pročitajte i  NOVI SAJT ZA UPOZNAVANJE I VIDEO POZIVE;LJUBAVNI SPOJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *