DzetSet

Vijesti iz svijeta poznatih

VERA(36)”ŽELIM DRUŽENJE I PRIJATELJSKI RAZGOVOR DODAJTE ME”

U duši sam prava tigrica koja traži partnera u životu s kojim možeš isprobati puno novih stvari. Ali u svakodnevnom životu sam pametna i brižna djevojka, imam i kvalitete poduzetnice i to mi jako pomaže. Ali usamljena sam i zato sam ovdje. Imam nekoliko tajni i želja koje želim oživjeti, možete li mi pomoći s ovim?

INTERESI

Vjerojatno, kao i svaka normalna žena, nastojim održavati svoje tijelo u formi, pa se aktivno bavim sportom. Ali volim i putovati. Mislim da moram vidjeti puno mjesta u svom životu, želim posjetiti nekoliko američkih država, a također i doći u Englesku. Također mi ne smeta posjetiti druge zemlje. Ali treba vremena. Posjetio sam sve kutke svoje zemlje. I nisam požalila

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Mnoge djevojke kažu da im treba mlad i napumpan dečko , ali ja nisam jedna od njih , tražim muškarca koji će me istinski voljeti i cijeniti , tražim muškarca koji će mi postati vodič kroz život. Tražim osobu kojoj mogu reći svoje najdublje želje i brzo ih oživjeti. Ali o tome ću vam moći osobno ispričati detaljnije, pa će mi biti drago upoznati vas.

Facebook Comments

Pročitajte i  LENA(41)"BUDI MOJA ISKRENA LJUBAV JAVI MI SE DA SE UPOZNAMO"

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *