MUZ JE NA RADU U SLOVENIJI TREBA MI NEKO DA ME POPUNI JAVI MI SE”

LIK
Ja sam karizmatična, druželjubiva, romantična, puna razumijevanja, brižna, pažljiva, puna ljubavi. Ali ovako obično pišu ovdje, čini mi se da zvuči vrlo uobičajeno, pa bih vam htio reći nešto više o sebi, više. Aktivna sam žena, bavim se raznim vrstama aktivnosti, ali najvažnije je kako se vidim u budućnosti, jer smatram da bi se svatko trebao razvijati, postajati bolji i postići velike visine u svom životu. I sebe vidim kao brižnu majku, voljenu ženu, urednu domaćicu, strastvenu ljubavnicu, najbolju prijateljicu, najbolju utjehu i podršku svom muškarcu. Jako je važno podržati, razumjeti i brinuti se za osobu koja vam je bliska. Ne volim kad je život previše monoton i svaki dan je stalno ista rutina, pa volim uživati ​​u životu i koristiti sve mogućnosti koje mi on može pružiti.Ja sam samouvjerena žena i uvijek spremna na nova poznanstva. Na ovoj sam web stranici za upoznavanje i tražim ozbiljnu vezu. Volim putovati i sanjam da putujem sa svojom voljenom osobom. Ja sam vesela, ljubazna, vesela, dobro informirana i inteligentna djevojka. Sigurna sam da ću na ovoj zabavi pronaći svoju ljubav i stvoriti ozbiljnu vezu.

INTERESI
Ples, igranje šaha, igranje nogometa,Želim pronaći vjernog, ljubaznog, pristojnog i iskrenog čovjeka. Tko voli putovati i naučiti nove stvari o različitim zemljama. Sanjam da putujem s voljenom osobom. Želim da svoje slobodno vrijeme provodimo zajedno. Da, takav bi moj muž trebao biti. Sigurna sam da ću upravo takvog muškarca pronaći na ovoj web stranici za upoznavanje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskreno vjerujem da ću moći upoznati osobu koju ovdje opisujem, jer to je moja glavna i jedina svrha boravka na ovoj stranici. Moj muškarac je ljubazan, osjećajan, neovisan i što je najvažnije pun ljubavi, jer mi se čini da je u vezi najvažnija briga o svojoj srodnoj duši. Možemo se izvući iz svake loše situacije, važno je to učiniti zajedno, glavno je da je svrsishodan i da nečemu teži. U vezi je važno da se muškarac stalno razvija, poput djevojke. Stalni rast zglobova – to vas ne samo zbližava, već daje i neku vrstu poticaja, rezultat koji vas tjera da idete dalje, prolazite fazu po fazu. Vjerujem da ćeš uspjeti ako nešto jako želiš, pa ću ovdje pronaći partnera punu ljubavi.

UKOLIKO ZELITE NADJITE ME NA FACEBOOK STRANICI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)